Zašto riba i vino jednostavno idu zajedno.
Savršen tim
Uvek treba da se vodite sopstvenim ukusom, ali ipak postoje dobri razlozi zašto je najbolje servirati belo vino uz ribu. Svi znaju da treba da pijete belo vino uz ribu. Tako je Džejms Bond prepoznao ...
Pročitajte višeKako dolazimo do ideja za nove proizvode?
Andreas Enslin često u slobodno vreme dolazi do novih ideja za dizajn proizvoda. Glavni dizajner u kompaniji Miele dolazi do svojih najboljih ideja kada je inspirisan svojim okruženjem. Andreas ...
Andreas Enslin je glavni dizajner u kompaniji Miele.
Majstor za cveće daje stručne savete o dekoraciji stola za posebnu priliku.
Moć cveća: više od obične dekoracije
Himmel und Erde u Hamburgu je mesto za izuzetne dekoracije. Majstor za cveće Mario Malštet daje stručne savete o tome kako da ukrasite sto za posebnu priliku. Ovde se buketi ne prave olako, već ...
Pročitajte višeStrast za kafom Matijasa Petersa dovela je do nove mešavine.
Kako ljubav prema kafi stiže u šoljici
Matijas Peters ne može da zamisli dan bez kafe. Srećom ni ne mora – stvorio je svoju savršenu mešavinu u kafi Miele Black Edition N°1. Matijas Peters ne može da zamisli dan bez kafe. Svako jutro ...
Pročitajte višePojačana kafom Eau De Vie i crvenim ribizlama.
Sočna moka čokoladna torta
Tri šolje jake moka kafe su možda previše ujutru, ali to je prava količina za predivno sočnu moka čokoladnu tortu. Torte bez preliva su divni aktuelni trend. To su torte koje su samo delimično ...
Pročitajte više